Autoservice

Autoservice af alle biler udført af erfarne mekanikere

​Hos Brødrenes Multiservice har vi en bred erfaring, som gør os i stand til at servicere alle bilmærker. Vi er dog eksperter inden for autoservice af BMW, Fiat og Audi.

Når vi udfører arbejdet på din bil, reparerer vi enten bilen med originale dele eller OEM-dele. Sidstnævnte svarer til originale dele, OEM-dele er bare billigere.

Kvalitetsorienteret service med garanti

Vi giver selvfølgelig garanti på vores autoservice. Vores dygtige medarbejdere har god erfaring og sikre hænder, som gør os i stand til at levere en autoservice af højeste kvalitet. Derfor tvivler vi ikke et øjeblik på at tilbyde garanti på vores arbejde.

​Får du brug for autoservice, sørger vi for afhentning og aflevering af din bil. Du skal blot opgive adresse på din arbejdsplads eller din hjemmeadresse. Når vi er færdige med vores autoservice, vasker og støvsuger vi selvfølgelig bilen hvis du ønsker dette. efterfølgende kører vi bilen retur.​

Kontakt os for autoservice

Hos Brødrenes Multiservice klarer vi enhver form for autoservice. Du kan derfor roligt ringe til os, hvis du får brug for vores hjælp. Du kan kontakte os på telefon 40 11 36 69.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores service, er du velkommen til at stille dem til os over telefonen. Ellers er du også altid velkommen til at besøge os på vores værksted og snakke om din opgave

HAr du brug for et uforpligtende tilbud?