Duka One Pro 50+ / Ventilation

Hos Brødrenes Multiservice kan vi hjælpe dig med at forbedre dit indeklima uden de store udgifter.

Det kan f.eks gøres ved at montere en 1-rums ventilator, som f.eks. den nye energibesparende Duka One Pro 50+. Som har en varmegenvindings grad på op til 95% og kan dække rum på op til 40kvm.

Hvordan fungerer den?

​Systemets ventilator kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Varmen fra boligen overføres under udsugnings funktionen til den keramiske veksler. Når ventilatoren vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren. Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie.

For øvrig information se Duka’s hjemmeside​ Her

Duka One Pro 50+ monteres direkte i væggen, og kræver ingen installation af rør rundt i bygningen. Det betyder at arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt, med mindst gene for beboeren.

Denne løsning er energibesparende i forhold til konventionel ventilation eller udluftning hvor den fugtige opvarmede luft bliver blæst direkte ud, med energitab til følge.

Montering af Duka One Pro 50+.

Pris: 9.000,00 kr. Inkl. Moms.

Dette inkluderer.

Duka One Pro 50 ventilator.

Diamantboring igennem væg.

Montering af Duka One Pro 50+.

Tilslutning af El.

Oprydning.

Arbejdsløn og Kørsel.

Opstartsvejledning.​

Så hvis du vil have forbedret dit indeklima, så kontakt Brødrenes Multiservice.

Vi kommer gerne ud til en snak om opgaven, placering mv. Helt uforpligtende naturligvis.​

Radon

Radon er en radioaktiv gas, som findes naturligt i undergrunden. Radon kan ikke ses, lugtes eller smages og fremkalder ikke bivirkninger, man kan føle med det samme. Alligevel berører radon mange danskere.

Landsdækkende undersøgelser tyder på, at 350.000 huse i Danmark har et for højt radonniveau i indeklimaet. Langt størstedelen af de udsatte huse er énfamiliehuse, rækkehuse eller kædehuse.

Radon i boliger er medvirkende årsag til omkring 300 nye tilfælde af lungekræft hvert år.

Ventilation er en effektiv måde at holde radon niveauet nede på.

HAr du brug for et uforpligtende tilbud?