Handyman

Hvis man ikke er så heldig at være gift med en rigtig handyman eller selv have hænderne skruet rigtigt på, kan der hurtigt opstå situationer, hvor der er brug for professionel ekspertise fra en handyman, der kender sit kram.

Vores handyman klarer mange forskellige opgaver

​Hos Brødrenes Multiservice løser vores team af håndværkere meget forskelligartede opgaver som handyman, der spænder fra ophængning af en lampe i stuen til samling af skabe i soveværelset og reparation af for eksempel en dryppende vandhane eller et løbende toilet i badeværelset.

Du behøver derfor aldrig at stå med problemerne selv, og er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så kontakt os gerne med mere information om, hvad den konkrete sag drejer sig om.

Så sender vi en handyman ud til dig så hurtigt som muligt, hvis vi skønner, at vi kan hjælpe dig godt på vej.​

En rigtig handyman kan alle få brug for

​Er man udstyret med ti tommelfingre eller rækker udstyret i værktøjskassen bare ikke helt til at løse det problem, man tumler med, så er der heldigvis hjælp at hente hos en handyman fra Brødrenes Multiservice. Vi har værktøjet i orden og det rette håndelag til at bruge det.

Vi rykker ud som Handyman i hele Københavnsområdet

​Vi rykker ud i hele Københavnsområdet, herunder Kastrup, København S og Tårnby. Ligeledes besøger vi også gerne skønne Nordsjælland, og vores handyman kommer derfor vidt omkring.

​​Få et uforpligtende tilbud på en handyman

​Ring gerne til os på 50 54 14 82 og få et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig. Ingen opgave er hverken for lille eller stor for vores handyman.

HAr du brug for et uforpligtende tilbud?