Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/bm-service.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/bm-service.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Tømrer arbejde - Velkommen hos Brødrenes Multiservice

Tømrer arbejde

Brødrenes Multiservice kan tilbyde en bred vifte af ydelser inden for tømrerfaget. Vi har stor erfaring med at arbejde med træ og er derfor i stand til at udføre opgaver såsom konstruktion af garager, carporte, haveskuer, træterrasser.

Udskiftning & montering af døre og vinduer:

Man skal ikke gå på kompromis, når man skal vælge nye vinduer eller døre til huset. Det er dem der skal holde ubudne gæster ude og varmen inde.

BM-service har mange års erfaring i arbejde med vinduer og døre i villaer og parcelhuse og finder derfor også de vinduer eller døre, der passer bedst til din bolig.​

Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist. Vi har aftaler med nogle af de største leverandører inden for Træ-faget, og der vil derfor altid kun blive brugt de bedste materialer.

Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi også det.​

Få hjælp af en professionel tømrer. Kontakt os på telefon 40 11 36 69 og få et uforpligtende tilbud.

Udskiftning af vinduer og døre kan spare dig for mange penge

Da udgifterne til opvarmning af huse tidligere var langt lavere end de er i dag, blev der ikke i samme grad lagt vægt på, at vinduer og døre skulle have isolerende egenskaber. Derfor er der mange husejere der med fordel kan udskifte nu og spare mange penge på energikontoen.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter i forbindelse med udskiftning, til en investering der hurtigt tjener sig ind.

Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen er vi det oplagte valg i denne sammenhæng.

Vi kan tilbyde konstruktion af:

  • Gipsvægge
  • gipslofter mm., og i denne anledning kan vi efterfølgende spartle, slibe og male
  • garager
  • carporte
  • haveskuer
  • træterrasser
HAr du brug for et uforpligtende tilbud?