Mobil hjulskifte

Det er slut med som bilejer at skulle bekymre sig om at få skiftet dækkene fra vinterdæk til sommerdæk og omvendt, når vejret bliver henholdsvis mildere og koldere.

Hos Brødrenes Multiservice klarer vi mobil hjulskift for dig, da vi gerne kommer ud på din arbejdsplads eller på besøg på din hjemmeadresse for at skifte dækkene for dig.

Lad bilen stå med mobil hjulskift – vi kommer ud til dig

Du behøver altså ikke engang at flytte bilen for at få foretaget dine hjulskift. Vi rykker ud fra Kastrup til hele nærområdet, herunder København, Tårnby og Nordsjælland for at foretage mobil hjulskift.

Vi kommer altså vidt omkring og kører gerne et godt stykke for at hjælpe din bil godt på vej ind i næste sæson med et professionelt mobil hjulskift.​

En service lidt udover det sædvanlige med mobil hjulskift

Ikke nok med at vi kører ud og foretager mobil hjulskift der, hvor du aktuelt befinder dig. Vi tilbyder også at opbevare de hjul, du ikke skal bruge, for dig indtil næste sæson, så de ikke står og fylder op hjemme i garagen. Dette gør vi selvfølgelig helt gratis.

​Ud over mobil hjulskift, kan vi give et godt og uforpligtende tilbud på nye dæk inkl. montering og afbalancering på dine slidte dæk, så de igen bliver sikre og klar til den kommende sæson.

Kontakt os angående mobil hjulskift i dag

Gå vinteren godt i møde med nye vinterdæk, der bringer dig sikkert fra A til B i både regn og slud samt sne og frost og glæd dig over ikke at skulle røre en finger selv.​

Hos Brødrenes Multiservice klarer vi arbejdet for dig med et mobil hjulskift!. Ring på telefon 50 54 14 82eller kontakt os via nedenstående kontaktformular.

HAr du brug for et uforpligtende tilbud?